Diensten

BELEGGINGEN

De laatste jaren heeft het beleggen in onroerend goed, mede dankzij de aantrekkelijke rendementen, een grote groei doorgemaakt. Wij hebben ons vanaf de start van onze onderneming gespecialiseerd in dit segment. Tot onze cliënten behoren institutionele beleggers, ontwikkelaars, bouwers, beursfondsen en particuliere beleggers. Wij initiëren mogelijkheden en adviseren onze cliënten tijdens het gehele aan- of verkoopproces. Dankzij de vele beleggingstransacties die wij ieder jaar tot stand brengen, kennen wij deze markt door en door. Voor een groot aantal relaties zijn wij altijd op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0341-411900.

VASTGOED en AssetMANAGEMENT

Voor een aantal relaties beheren wij complete vastgoedportefeuilles met als belangrijkste doel de waarde van de objecten te optimaliseren. Dit doen wij door, naast en gedegen financieel rapportagesysteem, veel aandacht te besteden aan het commerciële beheer van de objecten en een goede relatie op te bouwen met de huurders. Zij zorgen immers voor het rendement!

BEDRIJFSMAKELAARS

RHS Real Estate Bedrijfsmakelaars is uw vakkundige en slagvaardige partner bij het aankopen, verkopen, huren en verhuren van bedrijfsonroerend goed. Dankzij een uitgebreid netwerk kunnen wij onze cliënten zowel regionaal als landelijk van dienst zijn. Tot ons kern werkgebied rekenen wij de driehoek Zwolle, Lelystad en Amersfoort. RHS Real Estate is aangesloten bij RealNext: het onafhankelijke informatieplatform voor bedrijfsonroerend goed. Via deze zoekmachine heeft u naast het totale aanbod van de RHS Real Estate toegang tot het meest complete en actuele overzicht van beschikbaar bedrijfsonroerend goed in Nederland. RHS Real Estate adviseert u graag bij het aanhuur- of aankoopproces.

Geef een reactie